Lazovic tijdens P$V-Ajax tegen Stevens: ‘Pussy, ik neuk je moeder!’

Danko Lazovic ging afgelopen zondag tijdens P$V-Ajax, nadat hij de gelijkmaker had voorbereidt,, volledig over de rooie. Hij heeft de vreselijkste dingen geroepen tegen zijn trainer Huub Stevens. Hij noemde hem een ‘pussy’ en beet hem toe: ,,Ik neuk je moeder”

Dat heeft een liplezer en een Servische tolk verteld aan Hugo Borst, die de verbale uitbarsting van Lazovic na de gelijkmaker van Ibrahim Afellay bij het TV-programma De Wereld Draait Door vertaalde.

Eigenlijk zou de liplezer annex tolk de woorden maandagavond al vertellen bij Eredivisie Live, maar daar stak de leiding een stokje voor. ,,Wij werden hiermee pas tien minuten voor de uitzending geconfronteerd,’’ reageert Alex Tielbeke, directeur van de Eredivisie CV.

,,We konden niet checken of het klopte en hadden geen tijd om PSV te laten reageren. Dat vonden we niet zorgvuldig. We komen er later deze week op terug.”

Related posts