Leonardo wil duidelijkheid: Volgende week gesprek tussen zaakwaarnemer en Ajax

Leonardo de Vitor Santiago, kortweg Leonardo, zal zich in de winterstop gaan beramen over zijn toekomst. De 25-jarige Ajacied, wiens contract komende zomer afloopt, is ook dit seizoen onder trainer Marco van Basten geen vaste waarde. In de vorige transferperiode was de rappe aanvaller al dichtbij een overgang naar NEC, maar dit ketste uiteindelijk op het laatste moment af.

Zaakwaarnemer Hans Coret vindt het niet terecht dat zijn cliënt louter gebruikt wordt als invaller. “Hij heeft de laatste wedstrijden laten zien dat hij een basisspeler is”, aldus Coret aan Sportweek. De belangenbehartiger van de Braziliaan heeft daarom volgende week een gesprek met manager technische zaken Danny Blind om de situatie te bespreken.

NEC is nog altijd één van de geïnteresseerde clubs. Mario Been, trainer van de Nijmegenaren, heeft bij Feyenoord goede herinneringen overgehouden aan de wispelturige vleugelaanvaller, die dit seizoen zesmaal in actie is gekomen voor de Amsterdammers, waarvan driemaal als invaller. Hij heeft in deze wedstrijden tweemaal het net weten te vinden.

Bron: Voetbalzone.nl

Related posts