Laatste eerbetoon Sjakie Wolfs

Via deze weg willen wij een ieder die de geschiedenis van Ajax een warm hart toedraagt oproepen om massaal afscheid te nemen van één van de boegbeelden onze club van de laatste 50 jaar, Sjakie Wolfs. Zoals een ieder afgelopen vrijdag ongetwijfeld heeft meegekregen is Sjakie Wolfs op 76-jarige leeftijd overleden

Afgelopen zondag werd in de ArenA op een zeer passende manier door club, supporters (helaas kon niet iedereen in het stadion zich gedragen) én niet in de laatste plaats spelers en trainers stil gestaan bij dit verlies. De overwinning was voor Sjakie, mooier kon het bijna niet, maar laten we het donderdag compleet maken. Maak tijd vrij om Sjakie nog eenmaal de eer te geven waar hij recht op heeft en nog eenmaal stil te staan bij één van onze grootste ‘Meersche Helden’.

Verzamelen om 13:00 uur bij café ‘Het Praathuis’
De crematie is om 14:00 uur bij de Oosterbegraafplaats

Tot donderdag!


Sjaak Wolfs 1931-2008

Related posts