Supportershome open tegen PSV, dicht tegen Slavia Praag

Tegen PSV, aanstaande zondag, zal het supportershome open zijn vanaf 9:00 uur. Aangezien deze wedstrijd is geclassificeerd als een B-wedstrijd mag het supportershome gewoon open. De ingang aan de Strandvliet zijde zal dicht zijn en iedereen zal naar binnen en buiten kunnen aan de Amstelland zijde. Kom dan ook gezellig naar het supportershome toe om vast in de stemming te komen voor de wedstrijd.

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen MSK Zilina (6 november j.l.) heeft het bestuur van stichting beheer supportershome besloten om niet open te gaan. Dit besluit is genomen vanwege de verwachting een geringe omzet te draaien gezien het aantal kaarten dat verkocht was.

Het supportershome moet oa. beveiliging aan de deur hebben en dat moet ook betaald worden en dan is het niet rendabel om open te gaan. Ook met de gebeurtenissen nog vers in het geheugen van Dinamo Zagreb heeft het bestuur er voor gekozen om dicht te blijven. Dit is dan ook niet een beslissing geweest van de lokale driehoek maar van het bestuur zelf.

Gesloten tegen Slavia
Voor de wedstrijd van Ajax tegen Slavia Praag heeft het bestuur van stichting beheer supportershome besloten om ook NIET open te gaan. Ook dit is weer een keuze van het bestuur zelf en niet opgelegd door de lokale driehoek.

Related posts