‘Sjaak was een unieke persoonlijkheid’

Op Ajax.nl staan inmiddels enkele reacties van Ajacieden op het overlijden van Sjakie Wolfs. Jari Litmanen, een persoonlijke vriend van Sjakie, zegt: “Sjakie was een hard werkende, goede man met een voetbalhart. Sjakie was een echte Ajacied.”

Ook voorzitter Uri Coronel heeft lovende woorden voor Sjakie Wolfs: “Sjaak was een unieke persoonlijkheid. Ik heb nog nooit meegemaakt dat een materiaalman zo populair kon zijn als Sjakie was. Vaak waren de toejuichingen voor Sjaak groter dan voor de spelers. En dat komt omdat iedereen aanvoelde dat de rol van Sjakie veel groter was dan het verzorgen van de kleding of het oppompen van ballen alleen. Hij was een wezenlijk onderdeel van het team. En hij werd als zodanig door iedereen, ook door het bestuur, gewaardeerd en bewonderd.”

Ajax zal aanstaande zondag stilstaan bij het overlijden van Sjakie Wolfs. Voorafgaand aan de wedstrijd tegen PSV zal er een minuut stilte in acht worden genomen. Ook zullen de Ajacieden op het veld rouwbanden dragen.

Er is een condoleanceregister geopend.Zie ook eerdere bericht:
CLUBICOON SJAAK WOLFS(76) OVERLEDEN

Related posts