‘Elia opnieuw in belangstelling Ajax’

Eljero Elia wordt opnieuw in verband gebracht met Ajax. De buitenspeler van FC Twente heeft overigens over belangstelling niet te klagen. Meerdere clubs uit Engeland zouden de buitenspeler over willen nemen van de club uit Enschede.

Klaus Vink die de belangen van Elia behartigt, bevestigt de interesse van diverse clubs in Elia. Vink noemt geen namen, maar Ajax is een van de clubs die interesse heeft. Anderhalf jaar geleden had Ajax ook interesse in Elia, toen nog speler van Ado den Haag, maar de linkerspits koos toen voor FC Twente.

Elia heeft nog een contract tot 2010 bij de club uit Enschede. Klaus Vink laat weten dat FC Twente graag zijn contract wil openbreken en verlengen. ‘Eljero voelt zich thuis bij Twente, maar wij weten ook dat er een moment komt dat hij niet meer te houden is. In Engeland worden fantastische salarissen betaald maar wat heb je aan veel geld op de bank als je niet speelt. Daar zijn voorbeelden genoeg van. Het enige wat voor ons telt is wat het beste voor zijn loopbaan is’, aldus Vink.

Bron: tctubantia.nl

Related posts