Weinig nieuws over geblesseerd drietal Oleguer, Vermaelen en Emanuelson

Over de blessures van Thomas Vermaelen, Urby Emanuelson en Oleguer is nog weinig nieuws te melden. Of zij zondag bij de selectie zullen zitten voor het duel tegen PSV, moeten de komende dagen uitwijzen.

Urby Emanuelson moest zich voor het bekerduel afmelden wegens een liesblessure. Hij trainde donderdag individueel en zal vrijdag bij de groep aansluiten. Afhankelijk van hoe dat gaat, wordt beslist of hij deel uit zal maken van de wedstrijdselectie voor PSV. Hetzelfde geldt voor de aan zijn hamstring geblesseerde Oleguer. Enkele media wisten vandaag te melden dat de Spanjaard zondag gewoon van de partij zal zijn maar dat wordt door Ajax vooralsnog ontkent. Ook over de enkelblessure die Thomas Vermaelen opliep, valt nog niets te melden.

Related posts