PRIJSVRAAG AJAX – Sparta: Welke Ajacied is dit?

Wij organiseren in samenwerking met Dè Ajax-webstore van Nederland: Bouds-Inn.nl ook dit seizoen bij iedere competitiethuiswedstrijd opnieuw elke keer de vraag: Wie is de Ajax-speler op de wedstrijdfoto. Ditmaal van de Eredivisiewedstrijd van afgelopen zondag tegen Sparta: Wie is de Ajax-speler op onderstaande foto in actie tijdens die wedstrijd?
Denk jij het te weten? Mail je antwoord MET daarbij je adresgegevens UITSLUITEND via onderstaande link naar prijsvraag@ajaxf-side.nl.


Vermaelen? Huntelaar? Of toch iemand anders? Wie is de Ajacied op bovenstaande foto?!

Uit de goede inzendingen zullen wij wederom een winnaar selecteren. De prijs ditmaal: Een Muts met het oude logo aangeboden door Bouds-Inn.nl.

Inzenden kan tot en met vrijdag 14 november a.s. Inzendingen die daarna binnen komen worden niet meer meegenomen!! Op zaterdag 15 november zullen we de winnaar bekend maken via deze site! Hou de site dus in de gaten!

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Deelname is geheel gratis!

Voor al je Ajax-fanartikelen waaronder ook al het AFCA materiaal ga je naar: Bouds-Inn.nl!

LET OP! Binnenkort als prijsvraag: Een origineel Ajax-schilderij van Henk Veen!!
Wie is Henk Veen en wat heeft hij met Ajax te maken? Henk Veen is een rasechte Amsterdammer, een toffe peer met een echt Ajax-hart. Als materiaal gebruikt hij spuitverf en verft met kwast en sjablonen, waarmee hij zonder omwegen zijn emoties vast kan leggen.

Henk Veen kent naamsbekendheid in Nederland door de exposities in meerdere galerieën o.a de Cruyff Foundation en de ArenA. De kunst van Henk Veen was ook te bewonderen in televisieprogramma’s zoals Gouden Kooi Talpa TV, Idols, MTV/TMF awards, Big Brother Hotel, Absolutely, Cash & Carlo, 7Plagen van Talpa, SBS Hart van Nederland, AT5 FC Godenzonen, AT5 Kort Amsterdams, Trendies, Wannahaves en Life & Cooking waar hij de deuren van het decor geschilderd heeft.

Bekende personen die een doek hebben van Henk Veen zijn o.a Johan Cruyff, Klaas Jan Huntelaar, Carlo Boszhard, Dan Ligtvoet, Dj Tiesto, Marc Owen, Frank Rijkaard, Ali B, Irene Moors, Xandra Brood, Rudolpf Van Veen, Jamai, Jim, Hind, Edwin Evers en Huub uit de Gouden Kooi.Website: www.henkveen.nl & www.henkveen.com


Hou AjaxF-side.NL dus in de gaten en win ook een ECHTE Henk Veen!

Related posts