Kaartverkoop HSV-Ajax morgen online niet mogelijk!

Wie dacht morgenochtend even onle een kaartje te bestellen voor het UEFA Cup uitduel tegen HSV komt bedrogen uit: In tegenstelling tot eerdere berichten zal er GEEN ONLINE KAARTVERKOOP plaats vinden voor dit duel. Kaarten zijn alleen te verkrijgen via de verkooppunten van de Ticketbox. Rede daarvan is dat er zich recentelijk meerdere storingen hebben voorgedaan met het online systeem. Op dit moment is men druk bezig om het systeem dusdanig aan te passen zodat storingen in de toekomst niet meer zullen voorkomen, zo meldt Ajax op haar website.

Ajax vervolgd: ‘Omdat de vraag naar kaarten voor deze wedstrijd groot is en wij geen enkel risico willen lopen dat er juist bij deze wedstrijd wederom een storing op zal treden, is er voor gekozen om tot nader order geen kaarten via de onlineshop te verkopen’.

Kaarten kosten overigens € 27,80 en er kan met vrij vervoer afgereisd worden naar Hamburg.

Kijk hier voor het dichtstbijzijnde verkooppunt van Ticketbox bij jou in de buurt.

Related posts