Van Basten: ‘We missen gewoon een koelbloedige spits’

Van de dit seizoen drie te winnen prijzen moet Ajax na vanavond er al een vaarwel zeggen na de bekernederlaag in Volendam. ‘Op een gegeven moment wist ik ook niet meer wie die goal moest maken’, zei Van Basten. ‘We missen gewoon een koelbloedige spits. Dat is wel duidelijk’, doelde hij op de geblesseerde Klaas-Jan Huntelaar en Dario Cvitanich.

Van Basten: ‘Het is een teleurstelling dat we uit de beker zijn geknikkerd. Ook met deze spelers hadden we van Volendam moeten winnen. Het wordt wel moeilijk als je kansen blijft missen. Dan valt die goal aan de andere kant. Dat is heel jammer. We nemen dit mee naar de komende duels met PSV en AZ’.Ziekenboeg
Van Basten zag de ziekenboeg van zijn ploeg tegen Volendam verder groeien. Urby Emanuelson meldde zich voor het duel af met een liesblessure. Oleguer moest zich ook laten vervangen tegen Volendam met een spierblessure. Thomas Vermaelen raakte geblesseerde aan de enkel. ‘Ik kan nu een elftal en een reservebank met al die geblesseerde spelers formeren’, aldus Van Basten.

Related posts