Storing kaartverkoop AZ-Ajax: Morgen lijst met gelukkigen

De online kaartenverkoop is afgelopen zaterdag getroffen door een storing (zie eerdere bericht). Los van het traject dat moet zorgen voor verbetering heeft Ajax alles op alles gezet om een eerlijke oplossing te bewerkstelligen, gelijk aan de oplossing voor Feyenoord-Ajax.

Woensdag 12 november zal in loop van de middag een lijst gepubliceerd worden met daarin de relatienummers van alle supporters die op basis van onze gegevens recht hebben op een plaats in het bezoekersvak van AZ. De lijst is gebaseerd op een logbestand van de online verkoop waaruit is op te maken welke supporter, op welk tijdstip, de barcode heeft opgevoerd. Alleen de supporters op deze lijst komen nog in aanmerking voor een plaats. Staat u niet op deze lijst dan komt u helaas niet in aanmerking voor een plaats.

Voor alle supporters van de lijst zal een reservering worden gemaakt die alleen online is op te halen. Vanaf donderdag 13 november 09.00 uur wordt de verkoop voor deze groep herstart. De plaats is op te halen door op de knop “eigen plaats” achter de wedstrijd te klikken.

Bron: Ajax.nl

Related posts