NEC nog altijd in de running voor Leonardo

NEC is nog altijd in de running voor Leonardo, die komende zomer transfervrij is. “Het is bekend dat er veel clubs in hem geïnteresseerd zijn, want aan zijn type is altijd behoefte,” weet manager technische zaken Danny Blind. “Maar uiteraard hangt er een bepaald prijskaartje aan hem.”

Leonardo hoopte in september al elders te spelen, maar staat nog altijd op de loonlijst bij Ajax. Ajax hield vast aan de transfersom van minimaal 1,2 miljoen euro plus een percentage bij doorverkoop. NEC wilde hieraan voldoen, maar kwam er niet uit met Leonardo zelf.

Vervolgens was de Braziliaan in beeld bij Al Sadd uit Qatar, maar ook die transfer ging niet door. Twee maanden geleden zei Leo in Sportweek daarover: “Als het te lang duurt dan blijf ik bij Ajax en ga ik proberen bij de wedstrijdselectie te komen. De trainers willen wel dat ik blijf, maar ik moet spelen. Op de bank word ik niet gelukkig.”

Momenteel maaktt Leonardo, mede door de verschillende blessures binnen de selectie, aardig wat speelminuten in Ajax1.

Related posts