Huntelaar: ‘Ik ben hevig teleurgesteld; Dit is vreselijk balen’

Net op het moment dat er voor Ajax enkele belangrijke weken voor de deur staan, moet Klaas-Jan Huntelaar werken aan zijn herstel. De tegen Sparta opgelopen enkelblessure neemt zeker zes weken in beslag.

“Ik ben hevig teleurgesteld”, reageert Huntelaar in De Telegraaf op zijn blessure. “Dit is echt vreselijk balen. Je kunt allerlei dingen denken. Of ik die bal wel zo graag had moeten willen hebben, bijvoorbeeld. Maar daar schiet ik niks mee op. Het allerbelangrijkste is dat ik er nu het beste van ga maken. De komende dagen wordt in overleg met de medische staf een plan van aanpak opgesteld. Hoe dat gaat, weet ik niet. Ik was nog nooit echt geblesseerd.”

Huntelaar zakte in de eerste helft van het duel met Sparta tijdens een sprintje door zijn enkel. Onderzoek in het ziekenhuis wees uit dat zijn voorste enkelband volledig is afgescheurd. Door de blessure mist de Ajacied onder meer de duels met PSV, AZ, HSV en Slavia Praag.

Related posts