Huntelaar moet vrezen voor PSV; morgen duidelijkheid over ernst blessure

De zege van Ajax op Sparta werd zondagmiddag overschaduwd door een ogenschijnlijk zware enkelblessure van Klaas-Jan Huntelaar. Hij mist mogelijk de komende competitieduels met PSV en AZ. Maandag zal de enkel onderzocht worden en zal blijken hoe ernstig de blessure is.

De topschutter wilde in de 37e minuut een bal aannemen. De enkel van Huntelaar klapte echter zo dubbel, dat hij niet meer in staat was om verder te lopen. De spits liet zich ondersteunen en hinkte met een pijnlijke grimas naar de kleedkamer. De kans dat hij de komende competitiewedstrijden in actie komt tegen PSV en AZ lijkt nihil.

De blessure van Huntelaar is de zoveelste teleurstelling die trainer Marco van Basten in deze nog prille competitie moet incasseren. Ajax gaf afgelopen zomer een slordige 25 miljoen euro uit aan Miralem Sulejmani, Ismaïl Aissati en Dario Cvitanich. Het trio belandde al snel in de ziekenboeg en mist ook nog de komende competitieduels met PSV en AZ.

Related posts