Stekelenburg pas volgend jaar weer inzetbaar

Ajax kan pas volgend kalenderjaar weer beschikken over Maarten Stekelenburg. Hij heeft opnieuw te kampen met een terugval inzake zijn schouderblessure en heeft zijn rentree moeten uitstellen. Men ging in eerste instantie uit van een herstel van zes tot acht weken.

“We rekenen in het nieuwe jaar pas weer op Maarten”, maakte de coach duidelijk dat er opnieuw een vertraging in de revalidatie van de international was opgetreden. “Wat dat betreft, is het alleen maar goed dat Kenneth Vermeer hem uitstekend vervangt.”

zie ook eerdere berichten:
24 oktober 2008:Stekelenburg: ‘Ik hoop voor de winterstop weer te kunnen keepen’
20 oktober 2008:Maarten Stekelenburg langer uit roulatie dan verwacht
15 oktober 2008:Stekelenburg ondergaat kijkoperatie

Related posts