Portsmouth ziet af van Bergkamp

De naam van Dennis Bergkamp werd deze week genoemd bij het Engelse Portsmouth. Tony Adams is daar vorige maand als eindverantwoordelijke aangesteld en hij wilde de Non Flying Dutchman graag bij Portsmouth hebben. Adams komt daar nu op terug, zo meldt hij aan de BBC.

‘Ik heb met Dennis gesproken,’ aldus Adams over zijn oud-ploeggenoot bij Arsenal. ‘Hij heeft een prima uitstraling op de training, maar ik heb geen idee hoe hij als coach is. Ik heb hem nog nooit in actie gezien.’ Het leek al onwaarschijnlijk dat Bergkamp naar Engeland zou gaan, aangezien hij net is aangesteld als assistent bij Nederland B.

Een andere kandidaat als assistent van Adams was Martin Keown. De oud-international had echter nog geen zin in een baan bij Portsmouth. ‘Ik denk dat Martin het idee heeft dat op de bank zitten bij Match of the Day en Football Focus een stap vooruit is,’ verwijst Adams naar de televisieprogramma’s waarbij Keown actief is. ‘Misschien vraag ik hem in de zomer nog eens.’

Related posts