Huntelaar dacht aan een doelpunt

Huntelaar was na de 1-0 zege van Ajax op MSK Zilina vooral blij met de drie eerste punten in de UEFA Cup. “Die drie punten zijn het belangrijkst, al was het wel terecht als je de gehele wedstrijd bekijkt”, zei de aanvoerder na de wedstrijd.

Zilina was zwaar de underdog in de Amsterdam Arena, maar toch maakte de ploeg indruk op Huntelaar. “Het was wel een redelijke tegenstander. ze zakten veel in en gaven weinig ruimte weg. Als wij iets scherper waren geweest hadden we meer kansen benut”, vond de aanvaller.

Luis Suárez scoorde de 1-0 namens de Ajacieden en leek in de tweede helft ook zijn tweede doelpunt van de avond te maken. De bal ging via de lat over de doellijn, maar een doelpunt werd niet toegekend. “Volgens mij ging de bal volledig over de lijn”, vond Huntelaar. “Maar om het zeker te weten moet ik het moment even terugkijken op televisie.”

Related posts