Vooralsnog willen slechts 700 fans PSV steunen in Amsterdam

Dat psv-fans niet bekend staan als hondstrouwe aanhang die hun club overal volgen blijkt maar weer eens: De Eindhovense club verkocht tot dusverre slechts 700 kaarten voor de competitiewedstrijd tegen Ajax op zondag 16 november in de Amsterdam ArenA.

P$v heeft in een contractuele afspraak met de NS tijdig aan te geven hoeveel treinen PSV wenst in te zetten. Gezien het verloop van de verkoop is besloten met één trein naar Amsterdam te reizen. Dit betekent dat er maximaal 800 PSV-supporters kunnen meegaan, momenteel zijn er nog honderd kaarten verkrgijbaar, aldus de Eindhovense club op de eigen website.

Zoals bekend hebben Ajax en PSV onlangs afgesproken dat er de komende wedstrijd tussen beide teams in Eindhoven slechts 800 Ajax-fans welkom zijn in Eindhoven (zie eerdere berichten onderaan dit artikel). Normaal gesprroken reizen het maximaal aantal fans (1600) met de combi naar de lampenstad. Ondanks alle kampioenschappen blijven de Eindhovenaren dan blijkbaar toch gewoon een klein clubje uit de provincie…

Zie ook eerdere berichten:
31-10-2008: Overleg Ajax en PSV: Toch 800 Ajax-fans welkom in Eindhoven
25-10-2008: Huichelaar Reker blijft bij standpunt
24-10-2008: Ajax wil wel degelijk met supporters naar Eindhoven
23-10-2008: Ajax-fans dit seizoen niet welkom in leugenachtig Eindhoven
21-08-2008: Ajax niet vervolgd voor ongeregeldheden Psv-Ajax
04-06-2008: PSV overweegt Ajax-fans voorlopig te weren na ongeregeldheden (INCL. VIDEO)

Related posts