‘Portsmouth ziet in Bergkamp ideale assistent-trainer’

Dennis Bergkamp staat in de belangstelling van Portsmouth. Bergkamp die zijn loopbaan als voetballer afsloot bij Arsenal en zich heeft gericht op het trainersvak, is nog steeds een gewild mens op de Engelse velden. Voormalig ploegenoot Tony Adams, die momenteel de leiding heeft over Portsmouth, laat weten dat Bergkamp nog steeds in zijn geheugen gegrift staat.

Bergkamp zou dus wel eens eerder dan verwacht zijn rentree kunnen maken op de Engelse velden. De voormalig Oranje-international is momenteel werkzaam bij Ajax, waar hij stage loopt als onderdeel van de verkorte trainingscursus van de CBV (Coaches Betaald Voetbal).

Tony Adams, die anderhalve week geleden werd aangesteld als opvolger van de naar Tottenham Hotspur vertrokken Harry Redknapp wil zo snel mogelijk zijn nieuwe staf bijeen hebben.’Ik weet dat Dennis momenteel bij Ajax stage loopt en hij is voor mij gewoon een hele goede vent. Ik heb hem persoonlijk nog niet gesproken maar zal dat binnenkort zeker gaan doen’, aldus Adams in The Portsmouth News.

Bron;voetbalzone.nl

Related posts