Uitslag prijsvraag Ajax – NEC: Welke Ajacied is dit?

Hierbij de uitslag van de prijsvraag van 26 oktober. Het grote aantal inzendingen toont aan dat de prijsvraag zeer populair is onder onze bezoekers. Heel veel goede inzendingen maar helaas ook veel foutieve. er was zelfs iemand dacht dat het v/d Wiel was, voor die gene, het gaat om de afgedekte speler en niet een andere speler op de foto. De Ajacied op de foto was: OLEGUER PRESAS RENOM (zie foto beneden)!

Uit de vele goede inzendingen is Koen de Vries uit Annen als prijswinnaar uit de bus gekomen. Gefeliciteerd Koen, jij wint de nieuwste Jaarkalender 2009 aangeboden door Bouds-Inn.nl.

Niets gewonnen? Niet getreurd! Van de wedstrijd van aanstaande zondag (9 november) tegen Sparta zal er namelijk weer een nieuwe prijsvraag op deze site verschijnen met een foto gemaakt tijdens dat duel. Opnieuw stellen wij dan de vraag: Welke Ajacied is dit? Hou de site dus in de gaten en doe mee!! Deelname zal wederom uiteraard gratis zijn en ook dan is er weer een leuke prijs te winnen!


Oleguer Presas Renom!!

De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door: Bouds-Inn.nl!
Dè Ajax-webstore voor al je Ajax-fanartikelen waaronder ook alle AFCA spullen!
LET OP! Binnenkort als prijsvraag: Een origineel Ajax-schilderij van Henk Veen!!
Wie is Henk Veen en wat heeft hij met Ajax te maken? Henk Veen is een rasechte Amsterdammer, een toffe peer met een echt Ajax-hart. Als materiaal gebruikt hij spuitverf en verft met kwast en sjablonen, waarmee hij zonder omwegen zijn emoties vast kan leggen.

Henk Veen kent naamsbekendheid in Nederland door de exposities in meerdere galerieën o.a de Cruyff Foundation en de ArenA. De kunst van Henk Veen was ook te bewonderen in televisieprogramma’s zoals Gouden Kooi Talpa TV, Idols, MTV/TMF awards, Big Brother Hotel, Absolutely, Cash & Carlo, 7Plagen van Talpa, SBS Hart van Nederland, AT5 FC Godenzonen, AT5 Kort Amsterdams, Trendies, Wannahaves en Life & Cooking waar hij de deuren van het decor geschilderd heeft.

Bekende personen die een doek hebben van Henk Veen zijn o.a Johan Cruyff, Klaas Jan Huntelaar, Carlo Boszhard, Dan Ligtvoet, Dj Tiesto, Marc Owen, Frenk Rijkaard, Ali B, Irene Moors, Xandra Brood, Rudolpf Van Veen, Jamai, Jim, Hind, Edwin Evers en Huub uit de Gouden Kooi.Website: www.henkveen.nl & www.henkveen.com


Hou AjaxF-side.NL dus in de gaten en win ook een ECHTE Henk Veen!

Related posts