Huntelaar enige Ajacied in voorselectie Oranje voor oefeninterland tegen Zweden

Klaas Jan Huntelaar is als enige Ajacied opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal voor de oefeninterland tegen Zweden. Oranje treft de Scandinaviërs woensdag 19 november in de ArenA. Maarten Stekelenburg is niet opgeroepen, want de Ajax-doelman kampt nog met een schouderblessure. Van Marwijk maakt vrijdag 14 november zijn definitieve selectie bekend.

Voorselectie Nederlands elftal voor het duel met Zweden:

Doel: Henk Timmer (Feyenoord) en Michel Vorm (FC Utrecht).
Verdediging: Khalid Boulahrouz (VfB Stuttgart), Giovanni van Bronckhorst (Feyenoord), Tim de Cler (Feyenoord), John Heitinga (Atlético Madrid), Nigel de Jong (HSV), Dirk Marcellis (PSV), Joris Mathijsen (HSV), André Ooijer (Blackburn Rovers), en Demy de Zeeuw (AZ).
Middenveld: Ibrahim Afellay (PSV), Mark van Bommel (Bayern München), Wesley Sneijder (Real Madrid), Rafael van der Vaart (Real Madrid) en Orlando Engelaar (FC Schalke 04).
Aanval: Klaas Jan Huntelaar (Ajax), Ryan Babel (Liverpool), Arjen Robben (Real Madrid), Robin van Persie (Arsenal) en Dirk Kuyt (Liverpool).

Related posts