Sulejmani geen koploper meer in Golden Boy klassement. STEM NU!

Miralem Sulejmani staat niet meer bovenaan bij de verkiezing van Golden Boy 2008. Bij deze verkiezing wordt het grootste, in Europa spelende talent gekozen van het kalenderjaar 2008. Momenteel staat de Servische aanvaller tweede achter Sanchez van Udinese. Sanchez heeft tot op heden ruim 42% van de stemmen, Sulejmani ‘slechts’ zo’n 30 procent. STEM DUS NU en breng Sulejmani terug aan kop!

Deze poll wordt meegenomen in de beslissing voor de ‘Golden Boy’ van 2008. Van der Vaart won bijvoorbeeld de ‘poll’ maar ook de award. Er wordt gekeken naar de prestaties van de jonge talenten in het kalenderjaar 2008.

De jury bestaat uit internationale voetbalmedia, waaronder Voetbal International. Oud-Ajacied Van der Vaart, Wayne Rooney, Cesc Fabregas en Lionel Messi zijn illustere voorgangers van de afgelopen jaren.

Stem!
Wilt u ook Sulejmani naar deze prijs helpen? Klik dan HIER! Er is inmiddels al meer dan 52.000 keer gestemd!

Zie ook eerdere bericht:
31-10-2008: Sulejmani leidt in strijd om titel ‘Golden Boy 2008’; Breng ook je stem uit!
30-10-2008: Sarpong en Sulejmani genomineerd voor de Golden Boy-award

Related posts