‘Gabri kon naar hele rits Engelse clubs’

Bij zaakwaarnemer José María Orobitg lijken de huidige perikelen rond Gabri langs hem heen te vliegen. Orobitg en Gabri hebben zelfs langer dan een jaar niet met elkaar gesproken. ‘Ik heb nog geen contact gehad met Gabri. Je hebt spelers die na elke tegenslag aan de lijn hangen, dat is bij hem echter totaal niet zo. Ik heb zelfs al anderhalf jaar niet meer met Gabri gesproken. Hij is een stabiele jongen. Kijk, de ene dag is het zwart, de andere dag wit.’

Volgens Orobitg heeft Gabri in de belangstelling gestaan van enkele buitenlandse clubs. ‘Anderhalf jaar geleden kon hij naar een hele rits Engelse clubs, onder andere Tottenham Hotspur en nu gaat het even wat minder. Hij moet gewoon lekker voetballen en als de situatie aan het einde van het seizoen nog hetzelfde is, kijken we verder,’ aldus Orobitg.

Niets aan de hand
Orobitg lijkt al meteen gelijk te krijgen want inmiddels is Gabri gewoon weer basisspeler en lijkt er geen vuiltje aan de lucht, of was dat er eigenlijk wel?

Related posts