Bakirçioglu wil vertrekken bij Ajax

Kennedy Bakirçioglu heeft aangegeven geen toekomst meer te zien bij Ajax. De Zweed, die vorig seizoen overkwam van FC Twente, maar niet kon overtuigen, hoopt in de winter een andere club te vinden. ‘Het is niet makkelijk, maar ik moet het accepteren,’ zei Bakirçioglu tegenover AT5. ‘Ik ben hier niet gekomen voor de bank of tribune. We moeten zoeken naar een oplossing.’

De Zweed kwam tot achttien competitiewedstrijden, waarvan zes als invaller nadat hij was overgekomen van FC Twente. Dit seizoen vertelde Van Basten hem al dat hij genoegen zou moeten nemen met een plaats op de tribune. Komend weekend kiest de trainer voor Javier Martina als vervanger van de geschorste Luis Suarez. Dat was de druppel voor Bakirçioglu.

zie ook eerdere berichten:
01 september 2008:Mitea terug naar Dinamo Boekarest; geen interesse voor Rommedahl en Bakircioglu
18 augustus 2008:Kennedy en Leonardo mogen wel maar willen niet weg
07 augustus 2008:Ook Kennedy is enorm teleurgesteld

Related posts