Sulejmani leidt in strijd om titel ‘Golden Boy 2008’; Breng ook je stem uit!

Miralem Sulejmani staat bovenaan bij de verkiezing van Golden Boy 2008. Bij deze verkiezing wordt het grootste, in Europa spelende talent gekozen van het kalenderjaar 2008. Momenteel staat de Servische aanvaller, die afgelopen zomer voor ruim 16 miljoen euro overkwam van SC Heerenveen, op ruim 58% van de stemmen. Een andere Ajacied die genomineerd is, is Jeffrey Sarpong. Vooralsnog blijft op 2.6% steken.

Deze poll wordt meegenomen in de beslissing voor de ‘Golden Boy’ van 2008. Van der Vaart won bijvoorbeeld de ‘poll’ maar ook de award. Er wordt gekeken naar de prestaties van de jonge talenten in het kalenderjaar 2008.

De jury bestaat uit internationale voetbalmedia, waaronder Voetbal International. Oud-Ajacied Van der Vaart, Wayne Rooney, Cesc Fabregas en Lionel Messi zijn illustere voorgangers van de afgelopen jaren.

Stem!
Wilt u ook Sulejmani naar deze prijs helpen of wil je stemmen op Sarpong? Klik dan HIER! Er is inmiddels al meer dan 12.000 keer gestemd!

Zie ook eerdere bericht:
30-10-2008: Sarpong en Sulejmani genomineerd voor de Golden Boy-award

Related posts