Perez nog steeds gefrustreerd: ‘Ik ben behoorlijk beschadigd door Ajax’

De manier waarop Kenneth Perez behandeld is bij Ajax zit de Deen nog steeds niet lekker. In de nieuwe editie van FC Twente Inside, blikt de ex-Ajacied, die met FC Twente morgenavond tegenstander is van Ajax, terug op zijn laatste periode in Amsterdam. “Voor een speler is het nooit prettig als je op die manier aan de kant wordt geschoven, zeker niet als je een half jaar eerder door Ajax nog wordt gevraagd van PSV terug te komen. Achteraf had ik dat natuurlijk nooit moeten doen,” aldus Perez, die blijkbaar nog steeds z’n gram wil halen.

“In mijn ogen ben ik behoorlijk beschadigd en onterecht teruggezet. Voor een speler van mijn leeftijd en met mijn ervaring vind ik dat niet normaal. Daarom heb ik mij er ook tegen verzet. Als ik ergens in geloof dan ga ik er ook helemaal voor”, aldus Perez.

Vorm
Over het spel wat de Deen tot nog toe in het FC Twente-shirt heeft laten zien is hijzelf, opvallend genoeg, nog niet tevreden: “Ik was vanaf het begin gebrand om het direct te laten zien, maar dat is naar mijn gevoel niet gelukt. Qua spel is het nog niet wat het moet worden. Ik voel dat ik bij een nieuwe club in mijn rol moet groeien.”

Bron: Ajaxlife.nl

Zie ook eerdere bericht:
08-09-2008: Perez blijft als klein kind met modder gooien

Related posts