Overleg Ajax en PSV: Toch 800 Ajax-fans welkom in Eindhoven

PSV en Ajax hebben na overleg besloten dat er toch Ajax-supporters welkom zijn bij de onderlinge ontmoeting in Eindhoven op 19 april 2009, zo melden beide clubs zojuist. Eerder besloot PSV geen fans uit Amsterdam toe te laten, gelet op wanordelijkheden tijdens de laatste editie van de topper. PSV zei dit besloten te hebben in overleg met Ajax maar Ajax wist van niets en ging verhaal halen in Eindhoven.

Ajax heeft nu toegezegd extra maatregelen te nemen, waardoor achthonderd supporters aanwezig kunnen zijn. In het uitvak van PSV kunnen maximaal zestienhonderd mensen. Tevens zullen er tussen beide clubs nadere afspraken worden gemaakt met betrekking tot de voorwaarden tot het meereizen van supporters naar elkaars uitwedstrijden.

Zie ook eerdere berichten:
25-10-2008: Huichelaar Reker blijft bij standpunt
24-10-2008: Ajax wil wel degelijk met supporters naar Eindhoven
23-10-2008: Ajax-fans dit seizoen niet welkom in leugenachtig Eindhoven
21-08-2008: Ajax niet vervolgd voor ongeregeldheden Psv-Ajax
04-06-2008: PSV overweegt Ajax-fans voorlopig te weren na ongeregeldheden (INCL. VIDEO)


Related posts