Komende jaren toch prijzen te winnen in Rotterdam-Zuid

Met feyenoord gaat het dan wel niet zo best, toch zijn er de komende jaren wel prijzen te winnen in de Rotterdamse Kuip. De Kuip blijft dé plaats van handeling voor de eindstrijd om de KNVB-beker. De bond en de stadiondirectie hebben hun samenwerking verlengd. ‘Het vertrouwen van de KNVB in ons is zó groot dat de bond zich voor een aantal jaren wil vastleggen’, zei stadiondirecteur Jan van Merwijk. De nieuwe overeenkomst betekent dat Stadion Feijenoord, zoals De Kuip officieel heet, tot en met 2012 het toneel is van de bekerfinales.

Met de termijn van vier jaar wil de KNVB ook de traditie rond het nationale bekertoernooi versterken. Zoals afgelopen jaren staat naast de locatie ook het aanvangstijdstip (18.00 uur) voor de komende seizoenen vast.

Related posts