Ajax-MSK Zilina volgende week wèl live bij de NOS

In tegenstelling tot vorige week tegen Aston Villa komt het UEFA Cup duel Ajax-MSK Zilina volgende week donderdagavond wèl rechtstreeks op TV en wel bij de NOS. Van degradatie-kandidaat feyenoord wordt dit keer slechts alleen de eerste helft uitgezonden.

Vorige week ontstond er veel ophef toen bleek dat zowel de NOS als RTL het duel Aston Villa-Ajax niet rechtstreeks op de buis bracht. RTL7 gaf de voorkeur aan het duel van Feyenoord tegen AS Nancy. Aston Villa-Ajax werd slechts daarna getoond in een samenvatting. SC Heerenveen-AC Milan was toen live bij de NOS te zien.

Ajax neemt het volgende week donderdag op tegen MSK Zilina om 20.45 uur. Voorafgaand aan dat duel kunnen we dus de lachspieren wat losmaken tijdens de eerste helft van feyenoord tegen CSKA Moskou dat begint om 19.30 uur.

Related posts