There are no ads, please add some


Van Basten waarschuwt voor ‘uitstekend’ Heracles

Marco van Basten rekent op een zege van Ajax op bezoek bij Heracles Almelo. De oefenmeester liet dinsdag op de persconferentie weten respect te hebben voor de tegenstander van woensdag, maar: “Ik heb veel zin om die eerste uitoverwinning binnen te halen.”

Ajax kent dit seizoen nog maar weinig fortuin in uitduels. De ouverture bij Willem II werd verloren (2-1), en op bezoek bij SC Heerenveen werd de hoofdstedelingen veel pijn gedaan (5-2). Alleen de ontmoeting met Feyenoord in De Kuip werd met een remise afgesloten. Inmiddels staat de ploeg vijfde, twee plaatsen boven Heracles Almelo. De formatie van Gert Heerkes pakte tot nu toe twaalf punten uit zeven duels en won al van Feyenoord, Roda JC en ADO Den Haag.

Winning mood
“Ze zijn in de winning mood”, sprak Van Basten via de officiële kanalen. “Tot nu toe hebben zij het uitstekend gedaan. Er is veel enthousiasme in hun spel en bij hun publiek. Er zit veel lijn en structuur in hun spel. Als je Heracles van achteruit laat voetballen, kom je in de problemen.”

Bron: Voetbalzone

Gerelateerde posts