Jong Ajax verslaat Jong RKC: 4-0; Sno scoort twee keer

Jong Ajax heeft weer een stap omhoog gezet in de Eredivisie voor Beloften. De ploeg van trainer Adrie Koster won eenvoudig met 4-0 van Jong RKC Waalwijk en staat nu vierde in de competitie.

Het team van coach Adrie Koster had over de hele wedstrijd gezien, geen moment te vrezen van de gasten uit Waalwijk. Met een voorhoede die bestond uit Kennedy, Martina en Sno werden er heel wat kansen gecreëerd. In de 35ste minuut was het dan wel raak.
Evander Sno joeg de bal hard tegen de touwen uit een corner. Na de thee ging het elftal rustig door met het aanvallende spel.

Martina zette op links een actie in, zijn breedtepass werd door Danilo teruggelegd waarna de instormende Daley Blind met rechts de 2-0 binnenschoof. In de 80ste minuut was het John Goossens die met een penalty (ala Johan Neeskens) snoeihard de 3-0 op het scorebord zette.’Ik heb nog nooit een keeper naar de kruising zien duiken, maar ook al kon hij dat wel dan had hij deze nooit gehad’, aldus een glunderende Goossens.

Evander Sno tekende vlak voor tijd voor de 4-0. Sno reageerde snel toen een schot van Jordi Schell terugkwam van de lat. Adrie Koster keek tevreden terug op de wedstrijd.’We hebben weinig kansen weggegeven en zijn niet in de problemen geweest, alleen hadden we het op sommige momenten beter uit moeten spelen. Door de overwinning stijgt het team naar plek vier in de Eredivisie voor Beloften, vijf punten achter koploper Jong NEC.

Opstelling Jong Ajax:

Vonk; Will, Alderweireld, Delorge, Goossens; Claasen (79. Schell), Danilo, Blind; Kennedy, Sno, MartinaRelated posts