Amsterdam ArenA, Ajax en Sony gaan samenwerken

De Amsterdam ArenA, Ajax en Sony hebben een “elektronica partnership” gesloten. Volgens de partijen wordt het stadion volledig ingericht met de nieuwste elektronische toepassingen. Dit is door Ajax vandaag officieel bekend gemaakt.

De Amsterdam ArenA zal een ware metamorfose ondergaan op electronisch gebied. Zo zal Sony de ArenA gaan voorzien van nieuwe High Definition (HD) beeldschermen, en zullen er twee videoschermen komen boven het veld.

Verder zal er volgens Algemeen directeur Henri van der Aat gemerkt worden dat Sony sponsor is geworden. ‘Niet alleen de grote schermen worden vervangen. Ook voor, tijdens en na de wedstrijden zal er veel meer uitgezonden worden op de nieuwe schermen, onder andere op het gebied van Ajax TV’. In en rond het stadion komt een eigen tv-netwerk waarop in HD wordt uitgezonden. Dit zal een grote bijdrage leveren aan de beleving van de bezoeker.
Het “elektronica partnership” dat voor vijf jaar is aangegaan, moet er uiteindelijk voor zorgen dat de ArenA het stadion van de toekomst wordt. Zijn we eindelijk verlost van die vieze witte letters die nu nog op de schermen staat.

Related posts