‘Van Basten wel tevreden over Van der Zee, niet over Olde Riekerink; De Roever nog in beeld als AD’

De papieren versie van Voetbal International meldt deze week dat Arend de Roever nog immer een voorname kandidaat voor de functie van algemeen directeur. VI meldt verder dat de positie van Hans van der Zee sinds de komst van Marco van Basten flink verbetert is. De positie van de talentenspeurder stond onder druk tijdens de laatste maanden van Van Geel, maar sinds de komst van Van Basten is daar geen sprake meer van. Van Jan Olde Riekerink, waarmee Van Basten weinig contact heeft, zou de coach, volgens VI, minder onder de indruk zijn.

Aanhoudende geschillen tussen trainers en technisch directeuren lijken bij Ajax door de volmacht van Marco van Basten tot het verleden te behoren. Dat meldt Voetbal International in een uitgebreid artikel over het Ajax na het rapport-Coronel.

Volgens het blad ketsten door meningsverschillen tussen Henk ten Cate en Martin van Geel transfers af van Orlando Engelaar, Renato Augusto (beiden uit koker Ten Cate), Simon Cziommer en Steven Defour (aangedragen door Van Geel).

Related posts