Siem de Jong vervangt geblesseerde Sarpong

Siem de Jong maakt morgen deel uit van de selectie voor het competitieduel tegen NEC. De middenvelder vervangt de geblesseerde Jeffrey Sarpong, die de ziekenboeg en de zorgen van coach Marco van Basten nog iets groter maakt.

In de UEFA-Cup wedstrijd tegen Aston Villa heeft Sarpong een lichte knieblessure opgelopen en blijft daarom aan de kant. Het wegvallen van Sarpong is een tegenvaller voor coach Marco van Basten, die het duidelijk ziet zitten in de dribbelaar. Ook voor Toby Alderweireld is morgen geen plek gereserveerd in de selectie. Het jonge talent, die nog wel bij de selectie zat voor het duel met Aston Villa, zal het duel vanaf de tribune moeten volgen.

De wedstrijdselectie van Ajax voor het duel met NEC:

Vermeer, Vonk; Silva, Oleguer, Vermaelen, Vertonghen, Van der Wiel, Emanuelson; Lindgren, Gabri, Sno, Anita, De Jong, Schilder; Leonardo, Cvitanich, Suarez en Huntelaar.

Related posts