Huichelaar Reker blijft bij standpunt

PSV wil de Ajax-supporters weren, omdat deze vorig jaren ongeregeldheden veroorzaakten tijdens het treffen tussen beide ploegen in Eindhoven. Ajax claimde dat het besluit niet in goed overleg was genomen, maar PSV draait niks terug.

“Er zijn vorig jaar elf mensen gewond geraakt, van wie drie ernstig”, zegt algemeen directeur Jan Reker in De Telegraaf. “Een van hun zit nog steeds thuis. Als onze supporters zich in het eigen stadion misdragen krijgen ze een stadionverbod, als die van de tegenpartij dat doen komen ze er niet in”

Meneertje Reker als u goed de beelden zou bestuderen dan zou u ook zien dat uw eigen stewards de tussendeur geopend hadden, en als de stoere boertjes achter het hek niet zo’n grootte mond hadden gehad dan was er niets gebeurd!!! U stelt terecht dat de daders een stadion verbod zouden moeten krijgen maar u geeft toch ook geen stadionverbod aan ALLE psv-fans als slechts een aantal zich misdragen?!

Psv deed na afloop van de wedstrijd aangifte bij de politie, omdat zij vonden dat een groep Ajax-supporters vernielingen hadden aangericht. Er zou een vluchtdeur kapot getrapt zijn, waardoor een groep van dertig fans het vak konden verlaten. Volgens psv raakten hierbij stewards en supporters gewond door rondvliegende brandblussers en vuurwerk.
Volgens de KNVB, di een onderzoek instelde, was er echter geen aanleiding om maatregelen te nemen tegen Ajax of de supporters, en werd de zaak geseponeerd.

Zie ook eerdere berichten:
24-10-2008: Ajax wil wel degelijk met supporters naar Eindhoven
23-10-2008: Ajax-fans dit seizoen niet welkom in leugenachtig Eindhoven
21-08-2008: Ajax niet vervolgd voor ongeregeldheden Psv-Ajax
04-06-2008: PSV overweegt Ajax-fans voorlopig te weren na ongeregeldheden (INCL. VIDEO)

Related posts