Stekelenburg: ‘Ik hoop voor de winterstop weer te kunnen keepen’

Maarten Stekelenburg maakte wellicht voor de winterstop nog zijn rentree voor Ajax. De doelman kampt sinds eind vorige maand met een schouderblessure, maar is qua herstel op de goede weg. “Ik hoop voor de winterstop nog te kunnen keepen,” hoopt Stekelenburg hardop.

Een korte rustperiode, die de keeper initieel kreeg voorgeschreven, had niet het gewenste effect. Hierdoor kan de goalie op in het meest gunstige geval in november weer keepen. “Ik had bij bepaalde bewegingen last van mijn schouder. Op een MRI-scan werd schade geconstateerd op twee plekken. We dachten met rust en fysiotherapie te kunnen herstellen, maar na een kleine twee weken zat er te weinig vooruitgang in en is besloten een kijkoperatie te doen,” verklaarde de doelman zijn blessure.

Related posts