Gabri hoopt dat Suarez nog lang bij Ajax blijft

Over Luis Suárez zijn de meningen steeds minder verdeeld. De aanvaller heeft zich ontwikkeld tot een dragende speler bij Ajax en zal volgens mensen dichtbij hem de stap naar de absolute top kunnen maken.

Gabri, oud-speler van FC Barcelona: “Luis heeft de kwaliteiten om ooit speler van Barcelona te worden. Hij werkt hard, is onvoorspelbaar, kan scoren, geeft assists. Hij moet nog wel veel leren, net zoals alle jonge spelers. Ik hoop dat hij nog drie jaar bij Ajax blijft, zolang sta ik nog onder contract.”

Hugo Alves Velame, oud-speler en nu jeugdtrainer van FC Groningen: “Ik heb Luis de weg gewezen toen hij bij Groningen kwam. Spelers uit Zuid-Amerika moeten meestal wennen in Europa. Hij stond er meteen, dat zegt alles. Luis is een lefgozer. Ik ben er van overtuigd dat hij snel bij een Europese topclub speelt.”

Related posts