Aissati heeft nog zo’n 2,5 week nodig voor herstel

Het herstel van Ismaïl Aissati verloopt goed. De middenvelder van Ajax werd een maand geleden geopereerd aan zijn rechterknie en ligt op schema. De aanvallende middenvelder raakte eind september geblesseerd aan zijn knie in een duel met Jong Ajax. Op dat moment had Aissati nog geen officiële wedstrijd gespeeld voor Ajax. De voorbereiding was Aissati eerste keus bij Van Basten, maar tijdens de seizoensouverture tegen Willem II(2-1 verlies) zat hij verrassend negentig minuten op de bank.

Ajax laat vandaag in een reactie tegenover Goal.com weten dat het herstel van de middenvelder ‘goed’ verloopt. De club wil geen datum noemen waarop de 20-jarige zijn rentree kan maken. Naar alle waarschijnlijkheid heeft Aissati nog ruim 2.5 week nodig voor zijn herstel.

Related posts