Fans laten RTL links liggen en gaan massaal kijken via internetstreams

RTL7 hoeft vanavond niet te rekenen op veel kijkers bij hun samenvatting Aston Villa – AFC Ajax. Ajax-fans zullen massaal op zoek gaan naar een manier om het duel toch live te kunnen bekijken. Is het niet via een plaatselijke (Engelse-)kroeg die Channel 5 aan kan dan maar via een (illegale) internetstream.

Het aanbod daarvoor is nog niet echt dik gezaaid. Er zijn enkele streams beschikbaar waarvoor betaald dient te worden. Nadeel daarvan is dat er meestal niet alleen voor deze wedstrijd betaald moet worden maar dat er een abonnement moet worden afgesloten, hetgeen flink terug te vinden is in de kostrpijs die al snel zo’n 12 tot 15 euro bedraagt.

We blijven natuurlijk joden dus gaan we voor de GRATIS streams.
Voor de juiste streamings: ZIE HIER
Vanaf ongeveer 16:15 uur zullen hierop de mogelijke streams verschijnen.
Heb je een tip over een (betere) stream; plaats die dan in ons gastenboek!Related posts