Huntelaar niet in gesprek met Ajax

Volgens Arnold Oosterveer, de zaakwaarnemer van Klaas-Jan Huntelaar, worden er voorlopig geen nieuwe onderhandelingen gevoerd over een nieuw contract van Huntelaar. Dit, nadat algemeen directeur Henri van der Aat eerder anders beweerde. In het voorjaar liepen de onderhandelingen over een nieuw contract tussen Huntelaar en Ajax op niets uit. Een van de redenen zou zijn, omdat Oosterveer een transferclausule van zeventien miljoen euro in de nieuwe verbintenis wilde laten opnemen. ‘Dat was voor ons onbespreekbaar, omdat we Klaas-Jan in dat geval de volgende dag kwijt waren geweest aan een andere club,’ zei Van der Aat vorige week.

‘Daar reageer ik niet op,’ zei Oosterveer maandag tegen Voetbal International. ‘Ik kan wél zeggen dat er geen gesprek met Ajax in onze agenda staat. Nu niet en de komende weken ook niet.’

Het contract van Huntelaar bij Ajax loopt nog tot medio 2010.

Related posts