Cvitanich bij de selectie voor Aston Villa

Dario Cvitanich keert terug in de wedstrijdselectie van Ajax. De Argentijn is hersteld van een blessure aan zijn hamstring en maakt deel uit van de achttienkoppige selectie die het donderdagavond in Birmingham opneemt tegen Aston Villa.

Naast de terugkeer van Cvitanich is ook Gregory van der Wiel weer van de partij. De verdediger was voor de wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen FC Groningen geschorst. Cvitanich en Van der Wiel nemen de plaatsen in van Dennis Rommedahl en Siem de Jong.

De complete wedstrijdselectie voor het duel met Aston Villa (donderdag vanaf 21.15 uur in Villa Park) ziet er als volgt uit:

Kenneth Vermeer
Hans Vonk
Bruno Silva
Oleguer
Thomas Vermaelen
Jan Vertonghen
Rasmus Lindgren
Urby Emanuelson
Klaas Jan Huntelaar
Gregory van der Wiel
Luis Suarez
Gabri
Dario Cvitanich
Leonardo
Evander Sno
Jeffrey Sarpong
Vurnon Anita
Robbert Schilder

Related posts