Aston Villa-Ajax in ieder geval wel live in Amsterdamse Alcatraz Sportsbar

Doordat RTL de wedtrijd van Feyenoord verkiest boven die van Ajax is de wedstrijd Aston Villa – Ajax van aanstaande donderdag niet LIVE te zien op de Nederlandse TV. Als je in Amsterdam of omgeving woont heb je geluk! Alcatraz Sportsbar aan de van Woustraat 5 ontvangt de Engelse TV zender Channel FIVE waarop de wedstrijd WEL live wordt uitgezonden. Wil je de wedstrijd LIVE zien kom dan donderdagavond naar de Alcatraz Sportsbar om onder het genot van een koud biertje, samen met je mede Ajacieden de wedstrijd te bekijken.

De nieuwe, pas geopende sportsbar Alcatraz in Amsterdam Centrum, biedt haar bezoekers deze wedstrijd aan op de vele flatscreens boven op de eerste verdieping.

Eigenaar Marcel Scheepstra is een echte Ajacied, hij was de eerste die een bustocht organiseerde voor een Europese uitwedstrijd van Ajax lang geleden tegen Hadjuk Split in een land waar de oorlog op punt van uitbreken stond. De terugreis verliep niet geheel zonder kleerscheuren. Marcel zelf is aanwezig bij alle uit en thuis duels van Ajax, ook de Europese duels. De echte die-hard Ajacieden zullen hem zeker kennen.

Door zijn ras echte Ajax hart hebben Ajacieden een aardig voordeel in de Sportsbar; Alle Ajacieden hebben op vertoon van een supporterspas van Ajax, AFCA of Supportersvereniging een korting van 10%. Een ijskoud biertje is er al vanaf 1,50! Een halve liter kost slechts 3 euro en met korting zelfs maar 2,70 euro!

Bron: Ajax1.nl

Related posts