Ajax volgt nog steeds jeugdinternational Filip Djuricic

Ajax scout deze week opnieuw de ‘nieuwe Sulejmani’: Filip Djuricic. Deze jeugdinternational van Servië onder 17 jaar wordt gevolgd tijdens een kwalificatietoernooi in Kroatië. Ajax-scout Gerrie Mühren zag Djuricic, een nummer 10, daar gisteren opnieuw aan het werk tijdens Servië – Moldavië. Hij neemt het talent ook morgen onder de loep tijdens Servië – Zweden. Eerder bekeek Muhren hem al in de interland van Servië <17 tegen Griekenland (Zie eerder bericht).

Ajax zou snel kunnen handelen met Djuricic, die niet meer gebonden is aan een club sinds hij drie maanden geleden wegging bij Rode Ster Belgrado en nu tijdelijk op amateurbasis speelt in een lagere divisie.

Zaakwaarnemer Radonjic hoopt zo problemen zoals eerder met Sulejmani te voorkomen. Die werd toen hij naar Heerenveen kon speelbal in een financieel conflict tussen zijn toenmalige club Partizan Belgrado en de Friezen. De FIFA legde Sulejmani uiteindelijk een speelverbod van een halfjaar op wegens contractbreuk.

Related posts