Villa – Ajax wel op Channel Five en misschien ook live via internet

De NOS en RTL hebben zich de nodige woede van de Ajax-fans op de hals gehaald door het niet live uitzenden van de UEFA Cup wedstrijd Aston Villa – Ajax. Als RTL denkt dat de Ajax-fans zo achtelijk zijn dat ze naar degradatiekandidaat feyenoord gaan zitten kijken in afwachting van de wedstrijd van Ajax, die daarna pas wordt uitgezonden als ie al lang is afgelopen, dan hebben ze het natuurlijk goed mis: We willen Ajax zien!

Wat gespeur op het internet leert dat in Engeland het duel wel live uitgezonden wordt op het commerciële Channel Five. Schotelbezitters hebben geluk, maar met bijvoorbeeld het Royaal abbonement van UPC heb je pech. Op internet staat er vooralsnog ook (nog) geen link om live Channel Five te bekijken. Kreatieve breinen gezocht dus!

Wij zullen indien er een stream is dit uiteraard direct melden op deze site. Hou de site dus in de gaten!

Related posts