Edgar Davids houdt conditie op peil bij SDV Barneveld

Hij kondigde het in de zomermaanden al aan in een interview met weekblad Voetbal International: Gisteravond was het voor het eerst daadwerkelijk het geval. Edgar Davids trainde mee bij SDV Barneveld. De voormalige topspeler van onder meer Ajax, Juventus, Barcelona én natuurlijk het Nederlands elftal, werkte op sportpark Norschoten aan zijn conditie. Davids zit sinds het eind van vorig seizoen zonder club.

Zijn vriend Dick Schreuder, trainer bij de Barnevelders, reageert. ,,Ik moet zeggen dat het allemaal heel vrijblijvend is dat Edgar bij ons traint. Als hij zin heeft om te trainen, dan komt-ie hierheen, hij is natuurlijk altijd welkom. Hij weet nu in ieder geval de weg. Op dit moment sluit ik overigens uit dat hij ook echt wedstrijden voor ons gaat spelen, daar is nu in ieder geval nog geen sprake van.”

Davids, die overigens zonder de voor hem kenmerkende bril trainde, heeft twee maanden geen groepstraining gedaan, maakt de oefenmeester van de eersteklasser duidelijk. ,,Hij deed het best rustig aan gisteren.”

Bron: Barneveldse Krant / SDV Barneveld

Related posts