Marcus Berg twijfelt tussen Ajax en PSV

Het succes van koploper FC Groningen heeft zoals altijd zijn keerzijde. Zo wordt bijvoorbeeld flink getrokken aan de clubtopscorer. Marcus Berg wordt in verband gebracht met meerdere clubs, waaronder Nederlandse toppers als Ajax en PSV.

Berg zegt er niet zeker van te zijn het seizoen in Groningen af te maken. “Dat weet je nooit in het voetbal. Als er een club komt die mij wilt kopen, dan is het aan FC Groningen. En als het echt een topclub is, dan wil ik het misschien wel proberen. Een Nederlandse club? Ik weet niet of ik voor Ajax of PSV wil spelen. Daar zou ik heel goed over na moeten denken. Voor wie ik zeker wil spelen, is FC Barcelona. Dat is mijn droomclub. Maar of dat realistisch is? Ach, dromen mag altijd, hè.”

En dan te bedenken dat Ajax nog niet zo lang geleden uiteindelijk liever koos voor de bejaarde Urzaiz…

Zie ook eerdere berichten:
21-08-2008: ‘Ajax wil Berg als Huntelaar vertrekt’
04-06-2008: VI: ‘Berg of Koevermans opvolger Huntelaar’
14-05-2008: Marcus Berg heeft wel oren naar vertrek naar ‘huge’ Ajax
25-02-2008: Nijland: ‘Berg is al te goed voor Ajax, PSV en Feyenoord’
10-08-2007: FC Groningen haalt Zweed Berg als vervanger voor Suarez
01-08-2007: ‘Scout van Ajax bekeek Zweeds topscorer Marcus Berg’

Related posts