Jong Ajax wint met Oleguer en Kennedy

Oleguer Presas en Kennedy Bakircioglü hebben maandagavond namens Jong Ajax weer het nodige wedstrijdritme opgedaan. Beide spelers maakten in het duel tegen de beloften van AGOVV (4-0 winst) hun opwachting. De eerstgenoemde verdediger kampte sinds de wedstrijd tegen feyenoord (op 21 september) met een scheurtje in zijn hamstring. Afgelopen week was de Spanjaard alweer op het trainingsveld te vinden. Ook Kennedy kon weer de nodige speelminuten maken. De buitenspeler stond de afgelopen periode langs de kant met een dijbeenblessure.

Het ligt in de lijn der verwachting dat Marco van Basten voor de komende thuiswedstrijd tegen FC Groningen, aanstaande zaterdag, weer een beroep op het tweetal kan doen. De coach heeft dan tevens de beschikking over doelman Hans Vonk, die tegen Jong AGOVV voor het eerst weer in het shirt van Ajax te bezichtigen was.

Related posts