Verrichtingen buitenlandse Ajacieden in interlands

België blijft het in poule 5 prima doen. De Rode Duivels, met Jan Vertonghen in de basis, versloegen in eigen huis Armenië met 2-0. Voormalig Ajax-spits Wesley Sonck maakte de 1-0. De tweede treffer werd gemaakt door Marouane Fellaini. België staat met zeven punten uit drie wedstrijden tweede in de poule. Woensdag ontmoeten de Belgen koploper Spanje.

Dennis Rommedahl boekte met Denemarken een degelijke 3-0-zege op Malta. Soren Larsen (2x) en Daniel Agger maakten de doelpunten voor het team van Morten Olsen, dat nu met zeven punten uit drie duels bovenaan staat in groep 1. Rommedahl speelde de hele wedstrijd.

Uruguay was in Buenos Aires niet opgewassen tegen grootmacht Argentinië. De ploeg van Luis Suarez en Bruno Silva verloor met 2-1. Lionel Messi en Sergio Aguero zetten Argentinië binnen een kwartier op 2-0. Diego Lugano scoorde in de 40ste minuut tegen. Suarez speelde de hele wedstrijd. Met twaalf punten uit negen duels staat Uruguay vijfde in de Zuid-Amerikaanse groep. Woensdag spelen de Uruguayanen uit tegen Bolivia.

Bron: Ajax.nl

Related posts