Padt: ‘Geen probleem met terugkeer naar Jong Ajax door komst Vonk’

Sergio Padt is niet ontevreden over de komst van Hans Vonk naar Ajax. Door het aantrekken van de routinier staat de jonge doelman weer onder de lat bij het beloftenelftal. De 18-jarige Padt was eventjes tweede keeper achter Kenneth Vermeer.

Door de blessures van Maarten Stekelenburg en Dennis Gentenaar stond Padt eventjes als tweede keeper in de selectie van Marco van Basten. ‘ Dat ik de kans heb gekregen om bij het eerste te komen is natuurlijk prachtig. Ik heb genoten dat ik in het volle stadion op de bank mocht zitten. Dat Ajax kiest voor meer zekerheid door Vonk te halen snap ik wel. Ik heb natuurlijk nog niet laten zien hoe ik presteer onder druk, als ik onder de lat sta in een vol stadion’.
Vonk zette deze week zijn handtekening onder een contract voor enkele maanden.

Bron HighLow: HighLow


Related posts