Delorge wil vertrekken bij Ajax

Laurent Delorge hoopt in de winterstop te kunnen vertrekken bij Ajax. De middenvelder die niet meer voorkomt in de plannen van trainer Marco van Basten, ziet weinig toekomst meer in Amsterdam.

De 29-jarige middenvelder werd in augustus van dit jaar samen met Kenneth Perez, Albert Luque en Jurgen Colin teruggezet naar het tweede elftal. De door Henk ten Cate aangetrokken Belg kon mede door blessureleed geen indruk maken in Amsterdam. Vooralsnog is het nog niet duidelijk waar Delorge zijn loopbaan zal voortzetten.

Een club uit de Nederlandse Eredivisie sluit hij niet uit. ‘Er zijn meerdere mooie clubs in Nederland om voor te voetballen. Ik weet nog niet wat er gaat gebeuren en zie wel of er interesse komt. Misschien wordt het ook wel een buitenlands avontuur’, aldus de 29-jarige Delorge.

zie ook eerdere bericht:
27 augustus 2008:Delorge blijft geloven in kansen bij Ajax
04 augustus 2008:Luque, Perez, Colin en Delorge niet meer in de plannen van Van Basten met Ajax 1

Related posts